29 juni 2017 Vakantie
De zomervakantie staat voor de deur! Vakantie betekent ontspanning, meer tijd voor elkaar en jezelf. Ga je er lekker op uit of blijf je dit keer thuis? Plan een moment voor een Goed Gesprek met elkaar...
24 mei 2017 De financiële opvoeding
In onze nieuwsbrief deze keer onder andere aandacht voor de financiële opvoeding. Je kind(eren) leren omgaan met geld, dat voorkomt later problemen. Als ouder heb je grote invloed op het financiële inzicht van je kind. En goed voorbeeld doet goed
25 april 2017 Lekker in je vel
Er is niets mis met lekker eten, maar gezonde voeding is belangrijk voor iedereen. Kinderen die gezond eten en genoeg bewegen zijn minder vaak ziek, kunnen zich beter concentreren en zitten lekkerder in hun vel. 
12 april 2017 CJG column april 2017
De meeste mensen hebben een sociaal netwerk (familie, vrienden of kennissen) waar zij in bepaalde situaties een beroep op kunnen doen. Dat is fijn, want gezinnen kunnen meer aan,als er anderen zijn die hen praktisch en emotioneel ondersteunen.
9 februari 2017 Leuk nieuws
Wij hebben leuk nieuws! ClubXtra Dronten gaat vanaf na de voorjaarsvakantie van start in Swifterbant. Dit vieren wij met een  instuif  in Biddinghuizen, Dronten & Swifterbant.De instuif in Dronten is op woensdagmiddag 1 maart 2017.  
Volgende 5 items >>