Beste ouders,

Op dit moment wordt er hard gewerkt aan de nieuwe website voor de Brandaris. Wel zullen wij deze website inhoudelijk op de belangrijke punten (denk aan schoolgids en vakantieroosters) up to date houden.

Hartelijke groet,

Gerda Jochems

 
 

De Brandaris: Als het om kinderen draait!

De naam van de school verwijst naar de vuurtoren op Terschelling. Zoals deze de weg wijst aan schepen in gemakkelijke en in moeilijker tijden, hoopt de school een baken te zijn voor ouders en kinderen om hen in samenhang te helpen met het zoeken van de weg in ieders leven. De verbinding van een vuurtoren met de polder, land-zee, is duidelijk.

  Vakantie
De zomervakantie staat voor de deur! Vakantie betekent ontspanning, meer tijd voor elkaar en jezelf. Ga je er lekker op uit of blijf je dit keer thuis? Plan een moment voor een Goed Gesprek met elkaar...
Lees meer...
Index >>

Overblijven op de Brandaris: leuk voor het kind, handig voor u!

Als u gebruik wilt maken van de overblijf op de Brandaris kunt u een digitaal inschrijfformulier invullen. Dit formulier kunt u vinden onder het kopje “Opgave overblijven”. Afgesproken dagen kunnen in dezelfde week veranderd worden voor een andere dag. Da’s handig voor u als ouder!

Lees meer over het overblijven >